Usi de interior

Redecoreaza-ti locuinta cu usile din sticla

Va ganditi sa va reamenajati casa sau spatiul de lucru?

In acest articol gasiti 9 motive pentru care sa alegeti usile din sticla.

Atunci cand vine vorba despre alegerea usilor de interior avem o varietate mare de usi din care putem alege: usi din lemn masiv, usi din MDF, usi din PVC, usi din lemn cu diferite forme de decupaj sau usi din sticla.

Usile din sticla au devenit in ultima perioada unele dintre cele mai apreciate produse in materie de alegere a tamplariei pentru locuinta.

Usile din sticla reprezinta o alegere moderna, atractiva si accesibila, acestea aducand un aspect modern si elegant in orice casa sau birou, este solutia optima pentru legatura intre spatiile interioare ale locuintelor sau intre cele interioare si spatiile exterioare cum ar fi curtea sau terasa. Prin design, reusesc sa contribuie la o delimitare armonioasa a spatiului, la un aspect vizual marit, luminos.

Se poate spune ca usile din sticla sunt cele mai bune solutii pentru optimizarea spatiului acolo unde acesta nu este atat de generos. In astfel de situatii poti alege modelele glisante, care te vor ajuta sa economisesti spatiu.

Usile din sticla permit intrarea luminii naturale in orice zona a casei. Daca lumina naturala patrunde într-un spatiu pe tot parcursul zilei, atunci lumina artificiala nu trebuie sa fie folosita la fel de mult, iar consumul de energie electrica va fi redus astfel.

In functie de cantitatea de lumina dorita, de gradul de intimitate vizat, se poate alege intre mai multe variante de sticla: sticla transparenta, sticla sablata sau personalizata cu diferite modele.

Preturile usilor de sticla variaza în functie de dimensiune, tipul de sticla, tipul de cadru, mecanismul de actionare, producator.

Usile de sticla necesita mai putina intretinere. Pot fi curatate foarte usor cu ajutorul unei lavete si a unei substante speciale non-abraziva (pentru a evita zgarieturile) pentru sticla. Nu necesita revopsirea lor dupa o perioada indelungata de utilizare. Nu se uzeaza si nu se deformeaza nici in spatii umede.

Chiar daca la prima vedere usile din sticla pot parea destul de fragile daca luam in calcul siguranta, va recomandam sa optati pentru usi cu sticla securizata. In acest fel va veti simti in deplina siguranta.

Asadar, haideti sa enumaram cele 9 motive pentru care sa alegti usile de sticla:

  1. Au un design estetic si elegant.
  2. Compartimentari configurabile pe orice dimensiune si orice mecanism de actionare
  3. Contribuie la reducerea cheltuielilor cu energia electrica, zgomotul si pericolul incendiului sunt diminuate considerabil
  4. Ofera mai multa luminozitate incaperilor
  5. Pot fi personalizate usor
  6. Durata de viata mai indelungata si sunt usor de întretinut
  7. Au un pret accesibil
  8. Sunt rezistente
  9. Ofera siguranta

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *