DORALUX AMENAJARI
  Acasa Despre noi Produse Tamplarie PVC SALAMANDER Contact
Produse
» Usi de interior
» Usi de exterior
» Usi de sticla
» Usi de sticla glisante
» Usi de garaj
» Cabine de dus
» Feronerie
» Mobilier
Usi
friedrich blanke
Feronerie
SIMONSWERK
Despre noi

Fluxtim SRL Timisoara va ofera usi de interior, usi de exterior, usi de sticla, usi de sticla glisante, feronerie si accesorii pentru usi, mobilier, cabine de dus de cea mai buna calitate avand o experienta de peste 6 ani.

Societatea noastra executa si/sau monteaza usi de interior laminate, semilaminate, decor, usi pline, usi cu insertii, usi pentru renovari, usi de siguranta, usi rezistente la foc, usi cu decupaje, usi stil, usi termoizolate, usi rezistente la  fum, usi cu diverse decupaje, usi din lemn si sticla, usi izolate fonic.
Usile comercializate de noi sunt import Germania.

Va oferim usi de sticla in Timisoara dar si pe piata nationala de urmatoarele categorii: usi transparente, usi de sticla sablate, usi sticla cu model.
Usi de sticla glisante pe sistem inox si pe sistem aluminiu va oferim alauri de toata gama de feronerie.

Avantajele alegerii unor produse de calitate:

» usile de interior si exterior sunt facute cu materii prime de provenienta germana de cea mai buna calitate, atat blatul de usa cat si feroneria si accesoriile aferente,
» durata mare de viata, atat a blaturilor de usi cat si a feroneriei,
» mobilierul este atat din pal melaminat cat si din lemn de brad, oferim masuratori, execurie si montaj pentru mobilierul solicitat de clienti din Timisoara si imprejurimi ,
» intretinere usoara.inapoi | top
Copyright © 2019 Fluxtim SRL. Toate drepturile rezervate. Design Monopoli